Nyhet hos sunus.se!

Snart kan du handla Markiser hos oss!

Markiser

Vi på Sunus har över 10 års erfarenhet av att sälja och installera solskydd. Därför känner vi oss trygga i att du som kund kommer bli helt nöjd med oss som leverantör av dina nya markiser! Hos oss på Sunus.se kommer du under hösten 2020 kunna beställa måttanpassade kvalitetsmarkiser för fönster, terrasser och balkonger.

Markiser skyddar mot solen och gör ditt hem svalare under de varma månaderna. Visste du t.ex. att en markis i ett fönster i söderläge stoppar hela 60% av den värme som alstras? Med en terrass- eller balkongmarkis kan du skapa känslan av ett eget uterum på uteplatsen och njuta av sommaren.

Förutom att stoppa värme ger markisen en snygg inramning av ditt hem och skyddar mot insyn.

Markiser
Markiser

Våra markiser skräddarsys för dig som kund gällande modell, storlek, färg och manövrering för att passa ditt hem och dina önskemål. Allt kommer du enkelt kunna göra här direkt i vår webbshop. De flesta av våra markiser går att beställa med olika smarta tillval, så som motorisering, vind- och solautomatik som fäller in och ut markisen vid behov, samt fjärrstyrning via radiosändare eller app till din smartphone.

Vi har som alltid målsättningen att kunna sälja prisvärda kvalitetsprodukter till dig som kund. Våra markiser har tåliga konstruktioner och riktigt slitstarka textilier, vilket gör markiserna riktigt hållbara – för många år framöver!

Vill du få en notis när markiser finns att beställa hos oss på Sunus?

Bli först med de senaste nyheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och produktnyheter före alla andra!